Biografie

The Sidekicks are ready to go!

Met hun albums ‘Blues and More Than Blues’ en de meeste recente ‘Texas of the North’ plus een ton aan speelervaring op zak waren The Sidekicks begin dit jaar ‘ready to go’. Met een nieuwe EP en heel veel optredens in de planning kon je ze gewoonweg niet missen. Totdat het coronavirus halverwege maart Nederland en de hele wereld lam legde. De cultuursector is diep getroffen en evenementen zijn niet of nauwelijks mogelijk.

Toch zijn er gelukkig veel muzikanten en organisatoren die weer kansen zien en mooie nieuwe concepten bedenken. Ook The Sidekicks hebben recentelijk hun jaarlijkse ‘A Day@Meulnhorn’ in een ‘coronaproof’ uitvoering georganiseerd. En het werd een prachtige onvergetelijke editie. De band is er dan ook van overtuigd dat dit niet het einde betekent maar een begin is van een nieuw avontuur. Want wat er ook gebeurt: Muziek zal er altijd klinken!

Klik hier voor de volledige biografie.

Line-up:

Teo de Haan (zang)

Peter Hummel (gitaar)

Arnout Arkenbout (Hammond)

Fenno de Boer (basgitaar)

Wim Entzinger (drums)

Klik op de foto’s voor de persoonlijke bio:

Teo De Haan
Peter Hummel
Arnout Arkenbout
Fenno de Boer
Wim Entzinger

De zesde bandlid is Klaas Wolf. Hij is de vaste geluidsman, stagemanager en chauffeur van de band. Met recht dus de rots in de branding.

Klaas Wolf