Update nieuwe album

Meulnhorn–  Maandag gaat we de studio in! En niet zo maar een studio, maar de  legendarische Wisseloord studio in Hilversum. Het is de moeite waard om even op www.wisseloord.nl te kijken en ook even een blik te werpen op het track-record van deze topstudio. We hebben een hele mooie aanbieding ontvangen en gaan de opnames maken onder leiding van Huub Reijnders (www.hoorayformusic.nl). Huub is een topproducer, we hebben een uitstekend contact met hem opgebouwd en er is een klik over en weer.

We zijn van maandag tot en met donderdag in Wisseloord. De laatste dag sluit Remko Wind aan. We hebben al in Meulnhörn met Remko geoefend. Het klonk echt te gek. Remko is een ongelofelijk goede toetsenist en is ook onder meer componist van  de Drentse Blues Opera.

Volgens de planning  worden eind van de maand in Haarlem gedurende meerdere dagen de overdubs ingespeeld. Dan is Remko weer van de partij, maar in iedere geval ook mondharmonicaspeler Richard Koster (ooit Billy & the Blues Demons).

We verwachten dat de release van het album in oktober/november zal zijn.

 Kijk- en misschien ook wel luistertip: als dit alles lukt zal Teo –de Vlogger- tijdens de opnamedagen in Wisseloord filmpjes maken en die dan via onze Facebookpagina en de website te bekijken zijn.

Het gaat nu echt beginnen: we hebben er reuze zin in!